Preview Mode Links will not work in preview mode

Happy@Work

Apr 29, 2021

In deze aflevering deel ik hoe je in twee stappen aan de slag kunt met het trainen van assertiviteit. Het zijn oefeningen die je heel makkelijk op dagelijkse basis kunt doen en die jou helpen om te groeien in je assertiviteit. Veel luisterplezier!

***

De 100e aflevering van de Happy@Work podcast staat live! En als...


Apr 26, 2021

Ik deel 7 skills met je die cruciaal zijn als jij wilt coachen. Het maakt niet uit vanuit welke techniek of op welke thema's jij coacht: als je coacht of coach wilt worden, zijn dit de skills die je dient te beheersen of die je moet willen leren. Veel luisterplezier!

***

De 100e aflevering van de Happy@Work podcast...


Apr 22, 2021

Wist je dat er - ook al voelt het leven voor jou momenteel zwaar - lichte, kleine en leuke dingen zijn die je kunt doen om méér aan te kunnen? In deze aflevering hoor je hoe het zit met draaglast versus draagkracht. Vaak denken we dat als onze draaglast groter wordt, de draagkracht vermindert of andersom.

Niets is...


Apr 19, 2021

Deze korte oefening helpt je makkelijker keuzes te maken en te leven vanuit jouw intentie voor vandaag. Zodat jij aan het roer zit. Ik raad je aan hem elke ochtend eventjes te doen. Want kleine stappen maken samen grote veranderingen. Veel inspiratie gewenst!

***

De 100e aflevering van de Happy@Work podcast staat live!...


Apr 15, 2021

Ben jij te druk? Werk je vaak 's avonds? Voel je je overspoeld door meetings en mails?

Dan is deze serie van twee afleveringen voor jou! Ik deel 6 hacks met je die jou echt gaan helpen om meer energie & tijd over te houden en je resultaat te verbeteren.

In deze aflevering deel ik hack 4, 5 en 6. In aflevering 122 deelde...