Preview Mode Links will not work in preview mode

Happy@Work

Jan 26, 2021

In deze aflevering deel ik met jou dat ik me vroeger best kon laten raken door kritiek. Ook hoor je hoe ik daar nu mee omga. Dus welke stappen en technieken zet ik in om te beslissen of ik kritiek binnen laat komen of niet? En hoe zorg ik dat ik me er niet zo persoonlijk door geraakt voel? 

In deze aflevering refereer...


Jan 25, 2021

In deze aflevering deel ik een korte bodyscan met je die je zal helpen met meer rust de dag in te gaan en met meer rust besluiten tegemoet te treden. Gun jezelf deze 8 minuten om even tot jezelf, je kalmte en je rust te komen. Ik wens je heel veel luisterplezier!

***

Wil jij gebruik maken van de jubileum-winactie 2021...


Jan 19, 2021

In deze bijzondere aflevering deel ik met jou de drie basisprincipes die belangrijk zijn als je pas op de plaats of schoon schip wilt maken. Als je je weer eens wilt bezinnen op hoe je je huidige leven en loopbaan hebt vormgegeven. Misschien ben jij (door de huidige omstandigheden) wel tot de ontdekking gekomen dat het...


Jan 12, 2021

In deze aflevering deel ik een hele simpele manier met je om meer grip te krijgen op jouw gedachten. Het effect van je gedachten op hoe je je voelt is enorm groot, dus wat een winst is het als je meer grip krijgt op die gedachten. 

Deze simpele methode helpt je meteen om met meer afstand naar je gedachten te kunnen...


Jan 5, 2021

In deze aflevering deel ik met jou hoe je uit de storm van 2020 waarde kunt halen. Ik vertel er niet alleen over; er ontvouwde zich tijdens het opnemen meteen een korte oefening die je ter plekke mee kunt doen. Uiteraard deel ik ook mijn persoonlijke winst uit 2020. 

Verder vertel ik je hoe je 2021 krachtig tegemoet...