Preview Mode Links will not work in preview mode

Happy@Work

Jan 31, 2019

Wil jij ook ontdekken hoe je je energieker en vitaler kunt voelen? Dan is het belangrijk de illusie van werk- privé balans los te laten. Je ontdekt hoe mijn start als ondernemer ertoe bijdroeg dat ik tot het inzicht kwam dat de werk- privé balans niet bestaat. Ook vertel ik je hoe je beter kunt sturen op je welzijn...


Jan 24, 2019

Wat is keuzestress? Waarom maakt het niet gelukkig? Je hoort ook hoe mijn zoon mij hielp aan dit onderwerp en ook geef ik je tips hoe je er minder last van kunt hebben!


Jan 18, 2019

In deze episode deel ik 2 (stiekem 3;-) concrete tips met je die jou helpen om meer grip te krijgen op je gedachten en gevoelens. Ook leer je hoe het komt dat onze gedachten de tralies van ons leven zijn en hoe jij daaruit kunt breken. 


Jan 10, 2019

Je leert in 5 stappen hoe jij kunt zorgen dat je je goede voornemens wel haalt. Je ontdekt waarom een goed voornemen alleen niet genoeg is, waar de potjes goud liggen als het gaat om goede voornemens en welk verlangen er bij mij toe heeft geleid dat ik mij uit heb geschreven voor alle nieuwsbrieven.